Schoonheidsproducten van Vichy weer erg populair in 2013

Vitamine D bij Topvitamins.nl

vichy normaderm anti age cremeAls vrouw ben je al geïnteresseerd in make up en verzorging, maar als ondernemende vrouw en dat ook nog eens in cosmetica producten, nog net een tikkeltje meer. Daarom volg ik op de voet welke producten er het komende jaar aan de top komen te staan en ik kan je alvast één ding vertellen; de nieuwe verzorgingsproducten van Vichy gaan erg populair worden in 2013. Dit kun je ook zien in het Google trend rapport hieronder.

Vichy Liftactiv én Vichy Neovadiol

Dit komt onder andere dat Vichy Liftactiv én Vichy Neovadiol in 2011 en 2012 de meest verkocht antirimpel lijnen zijn in Nederland op de gehele markt! Maar ook omdat Vichy in 2013 met een aantal nieuwe huidverzorging producten gaat komen.

Daarnaast heeft Vichy met hun jaren lange ervaring en goede reputatie natuurlijk al een voorsprong op andere product lijnen. Wat ook belangrijk is in de bepaling welke cosmetica lijn er goed gaat lopen in het komende jaar is dat Vichy beschikt over meer dan één product. Naast de Vichy cosmetica lijn, beschikt Vichy over zowel gezichtsverzorging, huidverzorging, haarverzorging als deodorants en douche producten. Ook voor de mannen zijn er verschillende verzorgingsproducten in hun lijn opgenomen. Alle reden dus om Vichy populair te laten blijven, ook in 2013.

Idealia – Anti -Aging Creme

Eén van de nieuwste producten van Vichy is voor de wat oudere vrouw. We weten allemaal dat onze huid, hoe uniek ze ook zijn, één sterke overeenkomst hebben. De huid verouderd. En bij de één gaat dat verouderen al op vroege leeftijd in, de ander krijgt pas minder complimenten over haar leeftijd wanneer ze boven de 35 is gekomen. Maar feit blijft dat het toch een keer in gaat zetten. En omdat voorkomen altijd beter is dan genezen wil ik toch even de aandacht geven op dat een nieuwe verzorgingsproduct van Vichy, namelijk Idealia.

Liftactiv Huidverzorgingsproduct

Liftactiv is een huidverzorgingsproduct voor vrouwen van boven de 40. Wetenschappelijk bewezen is ondertussen dat onze huid na die leeftijd last krijgt van veroudering. Het werkt zo goed omdat ze bij Vichy er thermaal bronwater in het product hebben verwerkt, een product dat al eeuwen bekend staat om zijn therapeutische eigenschappen en zijn antioxidante en versterkende werking. Daarnaast gaat uw huid veranderen zodat deze weer kan stralen en een jeugdige uitstraling heeft.

Ook bevat het UV bescherming. We zijn er achter gekomen dat als je 15 minuten buiten loopt op een niet bewolkte dag dat UV bescherming al nodig is. Je hoeft dus geen extra zonnebrand te smeren!

Met name door dit nieuwe product, en de huidverzorging producten die het komende jaar op de markt komen, ben ik er van overtuigd dat Vichy ook dit jaar weer gaat behoren tot de meest populaire merken onder de huidverzogingsproducten.

Populaire Vicky Producten en Zoekopdrachten

Populariteit per regio

Coconoil kokosolie op www.kokoswinkel.nl