Friesland Zorgverzekeraar Review

Vitamine D bij Topvitamins.nl

Friesland-zorgverzekeringFriesland Zorgverzekeraar is meer dan een zorgverzekeraar voor Friesland. Daar liggen wel de wortels, maar Friesland Zorgverzekeraar werkt landelijk en dus voor iedereen die goede zorg wil tegen een aantrekkelijke premie. Wat De Friesland bijzonder en onderscheidend maakt leest u hieronder.

Goede Dekking Met Een Friesland Zorgverzekering

Om te beginnen biedt De Friesland Zorgverzekeraar goede dekkingen, met ruime vergoedingen, tegen een aantrekkelijke en gunstige premie. Een bijkomend voordeel is dat u altijd persoonlijk te woord wordt gestaan en dus snel antwoord krijgt op uw vragen. Verder hebt u bij De Friesland Zorgverzekeraar de keuze voor uw eigen huisarts, dus zonder verplichte overstap en allerlei rompslomp. Dat geldt ook voor andere zorgverleners. Op de zorgwijzer kunt u zien met welke zorgverleners De Friesland overeenkomsten heeft afgesloten en waar u dus probleemloos terecht kunt.

Het wettelijk verplichte eigen risico voor zorgverzekeringen is in de afgelopen jaren sterk gestegen. Voor 2016 is dat €385,- en dat kan een behoorlijke aanslag op uw portemonnee betekenen. Bij De Friesland Zorgverzekeraar is het mogelijk om het eigen risico in 10 maandelijkse termijnen te betalen. Dat kan aanmerkelijk prettiger zijn.
Om de snelle afhandeling van declaraties mogelijk te maken werkt De Friesland met de zogenaamde “Declaratie App(licatie)”. Dat is heerlijk overzichtelijk en werkt bijzonder prettig.

Snel de zorgvergoeding op uw rekening!

De Friesland zorgt voor een snelle afhandeling van declaraties. Zo snel, dat uw geld binnen 10 werkdagen op uw rekening staat.

Om lange wachttijden bij een behandeling te voorkomen werkt De Friesland Zorgverzekeraar met haar eigen wachtlijstbemiddeling. Daarmee wordt een goede en snelle oplossing gezocht en bent u sneller aan de beurt voor zorgverlening.

De Friesland Zorgverzekeraar biedt haar klanten als extra beloning een spaarprogramma aan voor gezonde producten en workshops, via Fan van Fit, een webwinkel vol gezonde producten en activiteiten. Voorkomen is beter dan genezen.

Waarin De Friesland Zorgverzekeraar zich bijzonder onderscheidt, is het streven naar positieve veranderingen in de zorg. Dat gebeurt al ruim 200 jaar, met als uitgangspunt goede zorgverlening, toegankelijkheid en betaalbaarheid.

Mensen uit Friesland kunnen gewoon Fries spreken. In het Hollands mag uiteraard ook.

Coconoil kokosolie op www.kokoswinkel.nl